lunes, 30 de abril de 2012

MENU DIA FESTIVO RESTAURANT GOLDEN 01/05/2012


MENU FESTIVO
*
RESTAURANTE GOLDEN
*
MARTES MEDIODIA
*
1º Plato
*
BUFFET LIBRE
*MAS DE 50 PLATOS A ESCOJER
*
2º Plato
*
JARRET DE TERNERA ESTOFADA CON SETAS
JARRET DE VEDELLA ESTOFADA AMB BULETS
*
ROLLITOS DE SALMÓN FRESCO
RELLENOS DE BRANDADA DE BACALO CON SALSA MOSCATEL

ROTLLETS DE SALMÓ FRESC
FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB SALSA MOSCATELL
*
CONEJO AL AJILLO COM PERAS CONFITADAS
CONILL AMB ALLS COM PERES CONFITADES
*

MERLUZA FRESCA A LA PLANCHA CON VERDURITAS
LLUÇ Fres A la graella amb VERDURETES
*
PAN, POSTRE Y BEBIDA
*
PRECIO 18 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario